SERIJA 44

Širi električni raspon sve više i više, Campagnola uvodi novu LINE 44. Jedna, vrlo lagana baterija omogućava rad sa 5 alata, osiguravajući svakome od njih cijeli rad. Postoje dva modela električnih škare sa direktnim rukohvatom: EASI S, sa kapacitetom rezanja 30 mm, i EASI L, sa kapacitetom rezanja od 36 mm. Postoje i dva modela na produžetku: EASI 80, sa polom od 80 cm, i EASI 150, sa 150 cm polom, oba sa kapacitetom rezanja od 36 mm. LINKER alatka za vezivanje upotpunjuje opseg.

Ovaj asortiman je podržan od strane kompanije Campagnola za pouzdanost, performanse i kvalitet. Četiri modela električnih makaza pogodna su za sve vrste orezivanja: vinograde, voćnjake, voćnjake citrusa, ukrasne ili zimzelene biljke. Imaju visoko otporne čelične oštrice, ergonomski rukohvat i dva režima otvaranja: kompletna ili smanjena. Za orezivanje malog promjera idealno smicanje je Easi S, za one velikog promjera najpogodniji alat je Easi L, za rezanje grana srednje visine je Easi 80, a za one visoke 80 mm Easi 150.

Lagan i jednostavan za rukovanje, alat za povezivanje povezivača omogućava smanjenje radnog vremena od preko 50% u poređenju sa ručnim vezivanjem, što uvelike smanjuje zamor operatera. Brzo i pouzdano, Linker je pogodan ne samo za vinograde, već i za voćne biljke i povrće koje je potrebno pričvrstiti na nosače. Težak je samo 940 g (uključujući kabl) i garantuje performanse od oko 60 operacija vezivanja u minuti, ukupno oko 650 po valjku. Koluti sadrže 90 m zavojnice, predložene u 3 različita materijala: standardna plastika, BIO fotodegradabilna žica i papir TIE.

Maksimalni prečnik koji se može vezati je 25 mm, a alat je opremljen selektorom sa 4 različita načina vezivanja.
Linker je dizajniran da bude jednostavan za upotrebu i održavanje. U stvari, njegovo održavanje je minimalno i jednostavno za izvođenje.
U torbi za nošenje, zajedno sa alatom, nalazi se punjač za baterije, pribor koji garantuje najbolje performanse alata, bateriju i ergonomski ranac.
Baterija teži samo 1,5 kg i ima autonomiju od dva dana rada.
Alat za vezivanje LINKER-a može se napajati i Li-Ion 170/220 baterijom COBRA / PONI električnih škare pomoću adaptera.