CAMPAGNOLA

ZA PRIRODU OD 1958.

Italijanska kompanija Campagnola nalazi se u Emilia Romagna. Zahvaljujući svojoj kompetenciji i znanju, izgrađenom u više od 60 godina iskustva, jedan je od svetskih lidera u projektovanju i proizvodnji pneumatskih i električnih sistema za orezivanje i žetvu.

Prvi koraci avanture „napravljenog u Campagnoli“ su napravljeni 1958. godine, kada Vittorio Ferretti, samo bogati odlučnim i velikim idejama, pravi prve praktične eksperimente unutar zidova male radionice od 20 kvadratnih metara.

Od svog osnivanja parola Campagnole je oduvek bila “istraživanje” zahvaljujući stručnom i dinamičnom tehničkom osoblju, angažovanom na razvoju napredne opreme, kompanija je u mogućnosti da svojim najzahtevnim kupcima ponudi najbolje u smislu proizvoda i tehničke prirode.

Campagnola je i jedina kompanija specijalizovana za orezivanje i žetvu koja je dobila UNI EN ISO 9001, 2015 Sertifikat kvaliteta. U potpunoj saglasnosti sa ovim pravilima naši zaposleni, partneri i dobavljači ostvaruju svoje rezultate, postižući konkurentnost i performanse.

Pažnja prema detaljima, tipična za one koji se brinu o kompaniji kao o vlastitom domu, je kamen temeljac filozofije kompanije. Nakon projektovanja i implementacije od strane tima za istraživanje i razvoj, i kroz ponovljena testiranja na terenu, tim za kontrolu kvaliteta podnosi svaku proizvodnu seriju na probna ispitivanja pomoću specifičnih testnih klupa. To je razlog zbog kojeg izbor Campagnola garantuje maksimalne performanse za krajnje korisnike. Campagnola je jedina kompanija specijalizovana za orezivanje i žetvu da poseduje sertifikat kvaliteta UNI EN ISO 9001, 2015. Naše pažljivo i osetljivo upravljanje nikada ne gubi iz vida bezbednost korisnika i zaštitu životne sredine i ključni je faktor uspeha koji Campagnolu prati već 60 godina.

DANI D.O.O.

Dani DOO je firma porodičnog karaktera i kao takva poznata je po strogom kriterijumu u poslovanju kako sa Italijanskim poznatim proizvođačima opreme, tako i sa našim proizvođačima  voća, groždja i ostalih kultura a sve u cilju što kvalitetnijeg odnosa prema proizvodjačima.

Ozbiljnost u poslovanju i odnosu pre svega pokazuje poverenje koje su nam dale svetske poznate kompanije za koje Dani DOO ima direktne ugovore i zvanično zastupništvo u Srbiji.

Dani DOO je usko specijalizovano preduzeće za voćarsko vinogradarsku proizvodnju, živinarstvo i komunalne potrebe za održavanje zelenih površina, jer je to jedini način da se pristupi odgovorno prema kulturama i proizvodjačima voća i vina…

Poznavanje italijanske proizvodnje i obrade koja je direktno upoznata živeći u Italiji 18 godina, stekla se želja da se ti proizvodi kojima se ubrzava i okakšava proizvodnja i obrada donesu i prezentuju u Srbiji, a poznavanje jezika kao maternjeg doprinosi brzom otklanjanju bilo kojih nedoumica i eventualnih grešaka pri biranju mašina koje bi bile namenske za odredjenu obradu.

Posvećenost svakom klijentu i proizvodjaču bez obzira na veličinu i količinu proizvodnje je politika našeg preduzeća koja nas prati godinama i odvaja nas od konkurencije.

Sa nama dobijate sigurnost, stručnost i posvećenost za svo vreme koje je Vama potrebno kako bi se uputili, osavremenili, ubrzali i tehnološki unapredili Vašu proizvodnju.

Profesionalni servis

Na usluzi su vam atestirani serviseri koji se redovno obučavaju u Ferrari fabrici traktora (Luzzara-Italia).

Zakazivanje redovnih servisa u Garantnom roku na telefon: 063 1-386-187

Servisni telefon dostupan svakog radnog dana
od 08:00-19:00h.

Vočarstvo i vinogradarstvo

Prenosimo stečeno znanje i iskustvo našim klijentima i upućujemo u nove trendove obrade zemljišta i biljaka po najnovijim Evropskim standardima.

Našim alatima i mašinama se znatno smanjuju troškovi proizvodnje i radna snaga a unapredjuje i ubrzava sam proces obrade.

Eksluzivni distributer

Ponosimo se poverenjem koje su nam dale  Italijanske kompanije poznate u svetu po specijalizovanim mašinama i alatima za upotrebu u voćarstvu i vinogradarstvu.

Više od 5 godina smo ekskluzivni distributeri:
Campagnola, Ferrari, Spedo, Bcs, Caffini, Del Morino, Pasquali, Mosa, Orsi, Zaccaria, Bfm, Angeloni, Gamberini, Barbieri …..